top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

ACNE

ESTÀ PREOCUPADA AMB L'ACNE?
Té problemes per a combatre els barbs, els punts negres i les protuberàncies? Somies amb un rostre suau i clar? Li agradaria una manera de desfer-se del molest acne d'una vegada per sempre?

Si és així, ara podria ser un bon moment per a començar a pensar en tractaments per a l'acne no quirúrgics a Centres Laura Martínez

L'acne es una afecció molesta que pot afectar tant homes com a dones de totes les edats. Desafortunadament, pot ser difícil combatre les glàndules productores d'oli que causen l'acne pel seu compte. La bona notícia és que es pot aconseguir una pell suau i sense imperfeccions.

Centres Laura Martínez adopta un enfocament integral per a tractar eficaçment l'acne persistent i les cicatrius de l'acne.

COM PUC TRACTAR L'ACNE?
Per a desfer-se definitivament de l'acne de manera efectiva, és essencial esterilitzar i matar els bacteris actius que causen l'acne. Els nostres tractaments avançats per a l'acne assequen ràpidament les glàndules sebàcies que produeixen  l'excés d'oli  responsable de l'acne. Si bé alguns tractaments utilitzen mètodes exfoliants suaus, uns altres estan dissenyats per a promoure una ràpida renovació cel·lular a través de la tecnologia de radiofreqüència.

CENTRES LAURA MARTÍNEZ OFEREIX UN ANÀLISI I DIAGNÒSTIC DE LA PELL I TRACTAMENTS ÚNICS PER A PELLS PROPENSES A L'ACNE;

BDR ANTIACNE

MICRONEEDLING AMB RF
LÀSER GENESIS
LÀSER LINE LIGTH
PEELINGS QUÍMICS

NUTRICOSMÈTICA ANTIACNE

És possible que segons el tipus d'acne sigui més adequat un dels tractaments anteriors, segons les seves necessitats i objectius individuals. Durant el diagnòstic dèrmic inicial, Centres Laura Martínez l'ajudarà a determinar que és l'adequat per a vostè.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre d'estètica avançada. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

¡ Les teves dades s'han enviat amb éxit !

bottom of page