top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

MELASMA

LES TAQUES DE COLOR MARRÓ GRISENC ET FAN SEMBLAR ANYS MAJOR DEL QUE REALMENT ETS?

Té taques rebels de pell fosca en la cara o el coll? La teva pell obscurament pigmentada afecta la teva imatge ? Li agradaria una solució no quirúrgica per a tractar el melasma causat pel mal solar o els canvis hormonals relacionats amb l'embaràs? Si és així, és possible que desitgi considerar la possibilitat de sol·licitar l'ajuda dels tractaments no invasius de Centres Laura Martínez.

El melasma és una afecció comuna que deixa la pell amb taques de color marró grisenc. L'afecció pot ser causada per una exposició excessiva al sol o canvis hormonals associats amb l'embaràs. Si bé tant els homes com les dones poden contreure melasma, generalment és molt més comuna en les dones. Centres Laura Martínez ofereix un tractament làser únic per a esvair el melasma de manera efectiva sense dolor ni temps d'inactivitat.

COM PUC TRACTAR LES TAQUES?

Si desitja una forma completament no invasiva de desfer-se de les taques de melasma .Line Litgh  és un procediment altament personalitzable que el fa segur i efectiu per a gairebé tots els tipus i tons de pell. La persona ideal per als tractaments de melasma amb Line Litgh és un adult d'altra banda sa amb expectatives realistes.

LINE LITGH POT TRACTAR EL MELASMA EN TOT EL ROSTRE I EL COS. LES ÀREES DE TRACTAMENT TÍPIQUES INCLOUEN:

FRONT
GALTES
NAS
BARBETA
LLAVI SUPERIOR
COLL
AVANTBRAÇOS

Els pacients també poden beneficiar-se de Genesis si tenen laxitud indesitjada de la pell, arrugues o altres problemes de pigmentació. El seu professional qualificat de Centres Laura Martínez determinarà el procediment en funció de les seves necessitats i objectius.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page