top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

PELL

FLÀCCIDA

EL MOLESTA LA PELL FLÀCCIDA DE LA CARA I EL COS?
La pell flàccida i caiguda li impedeix usar la roba que desitja? Està cansat dels tractaments casolans per a reafirmar la pell que no compleixen les seves promeses? Li agradaria una forma no invasiva d'obtenir resultats quirúrgics quan es tracta de pell flàccida? Si és així, ara podria ser el moment adequat per a considerar els tractaments d'estirament de la pell a Centres Laura Martínez.

La pell flàccida pot ocórrer com a part del procés d'envelliment natural a mesura que es redueixen els nivells de col·lagen. No obstant això, molts pacients més joves acudeixen a nosaltres a la recerca d'estirament de la pell després del mal solar o les fluctuacions de pes. Centres Laura Martínez brinda als pacients una solució no quirúrgica per a tractar la pell flàccida i caiguda del rostre i el cos.

COM PUC TRACTAR LA PELL FLÀCCIDA?
Utilitzem una varietat de mètodes per a tractar la pell flàccida i personalitzar els tractaments d'acord amb les seves necessitats individuals. Si bé alguns tractaments utilitzen longituds d'ona de radiofreqüència (RF), uns altres aprofiten l'energia tèrmica per a desencadenar la producció de col·lagen i elastina a llarg termini. L'efecte és una pell més ferma i tersa amb el benefici addicional d'un rejoveniment total pel que fa a la salut general de la pell.

CENTRES LAURA MARTÍNEZ OFEREIX DIVERSES SOLUCIONS PER A lA PELL FLÀCCIDA QUE INCLOUEN:

Endymed ® Rostre

Endymed ® Cos

Thermage ® 3D

Vinci resurfacing

 

Fils tensors 4D

Depenent de les seves necessitats i objectius, és possible que s'adapti millor a una de les opcions de tractament anteriors que a l'altra. Durant la seva consulta en persona, el seu professional de Centres Laura Martínez l'ajudarà a determinar quina opció és la millor per a vostè.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page