Tecnologia

           aplicada a la bellesa

Als centres Laura Martínez fem servir les últimes tecnologies del món de l'estetica, estem constantment a la recerca de les últimes novetats i us les oferim perquè puguis gaudir de la teva nova bellesa.

A continuació us presentem les últimes novetats de Centres Laura Martínez.

VINCI II

El sistema que utilitza les tecnologies més efectives en tractaments facials i corporals.
Es poden executar tots els paràmetres de forma independent afavorint l'eficàcia i la seguretat dels tractaments i la senzillesa de la màquina.
VINCI és un sistema no invasiu a força de Bioestimulació Làser. Disposa de tractaments anticel.lulítics i de modelació corporal. Permet realitzar aixecaments sense cirurgia; és la revolució en tractaments reafirmants i allisants. 
El factor clau que explica l'alt rendiment de VINCI és un ampli conjunt de capçals acuradament seleccionats. La professional pot triar:
- 2 capçals per a tractaments anticelulítics, modeladores, reafirmants i aprimants. 
- 1 capçal de criolipólisis per la disminuir el greix localitzat.
- 1 capçal per a tractaments lifting en rostre, coll i escot.
- 1 capçal per lifting per radiofreqüència termal equipat amb micro-elèctrodes.
Tots els capçals acaben en una placa de micro-elèctrodes que permet treballar en les capes més profundes de la pell.
VINCI és la major revolució en tractaments corporals dels últims 30 anys!

La Càpsula del Temps 

És una solució a les arrugues i imperfeccions de la pell amb resultats immediats, que combina l'últim en dermacéutica i tecnologia de precisió alemanya. El tractament solament està disponible als centres de bellesa més exclusius, on es realitza un diagnòstic previ per professionals acreditades per personalitzar el protocol.

A Granollers, només al centre exclusiu Laura Martínez.

Coolifting, el concepte

És el tractament de rejuveniment facial més espectacular i ràpid per desafiar el temps: 5 minuts per treure't 10 anys. Es tracta d'un sistema patentat revolucionari que dispara en els teixits facials un potent flux de CO2 combinant amb una altíssima concentració d'actius nebulitzats a molt alta pressió i baixa temperatura. 

“És el tractament més espectacular i més ràpid mai vist per desafiar el temps: 5 minuts per treure't 10 anys”
“Efecte lifting immediat: allisa i il·lumina la pell, elimina les arrugues superficials i redueix les arrugues profundes”
“Efecte rejuveniment durador: intensa estimulació de col·làgen, elastina, regeneració dèrmica, millora de la textura i qualitat de la pell”

L'essència del millor servei

Diagnòstic de la Pell


dplite2 té tots els avantatges d'un producte que permet beneficiar-se de la precisió de les anàlisis DermoPrime amb total flexibilitat. Conté els elements bàsics de mesurament i en ser totalment compatible, és possible gestionar les anàlisis a través de l'ordinador. Les seves formes destaquen per la seva elegància, atorgant-li al millor servei, la millor imatge. 

ANALITZADOR INTEGRAT
Càmera d'1/4 polzades 5 MP CMOS en color amb alta resolució i alta sensibilitat
La xarxa Wi-Fi pròpia permet a l'usuari veure el que la càmera capta de forma remota al ordinador.

 

 

HIDRATACIÓ • PORUS • TAQUES •
ARRUGUES • ACNÉ • QUERATINA • SEBO

Ultrasons Ultra Set

 

És un equip de micro-vibracions ultrasòniques equipat amb un complet kit d'aplicadors pensats per treballar de manera específica cada zona corporal o facial.

L'energia vibratòria, generada gràcies a l'ona ultrasònica, proporciona un micromassatge sobre les estructures dels teixits. Aquest efecte provoca un augment localitzat de calor i una activació dels processos metabòlics, així com una aportació extra de vitalitat en els teixits.

diode laser hair removal


Plataforma de LASER de díode amb la major potència de bec del mercat (4800W), amb tres longituds d'ona diferents (755nm, 810nm i 1060nm) i a més amb un aplicador amb longituds d'ones combinades (810nm, 940nm + 1060nm) per poder eliminar de forma permanent i segura qualsevol tipus de borrissol en tots els fototipos de pell. Gràcies a la tecnologia USP (Ultra ShortPremi) és capaç de lliurar polsos molt curts amb alta fluencia ideals per a pèl residual en últimes sessions.

Pressoterapia BALLANCER

• Recomanada per al tractament de la celulitis.
• Aconsellada per perfilar i remodelar el cos.
• Aprimament i desintoxicants. La presoterapia és una alternativa no invasiva a la liposucció.
• Redefineix les cames, l'estómac i els braços al mateix temps que millora el to de pell.
• Post-mastectomia, per a la recuperació de la circulació limfàtica en els braços .
• Retenció de líquids / Cames cansades.
• Alleuja el dolor i la inflamació, i proporciona un confort immediat

© 2016 by Laura Martínez.