top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

ULLERES I BOSSES

LES ULLERES I LES BOSSES SOTA ELS ULLS ET FAN LLUIR CANSADA FINS I TOT QUAN ESTÀS BEN DESCANSADA?
Evites situacions socials sense maquillatge? Ha esgotat tots els seus remeis casolans però encara té ulleres fosques? Li agradaria una manera de millorar l'àrea sota els ulls i al mateix temps gaudir d'un rejoveniment facial total? Si és així, pot beneficiar-se dels tractaments no invasius a Centres Laura Martínez

El Làser Line Litgh és un dels nostres tractaments preferits per a pacients amb ulleres. Per què? El tractament mínimament invasiu proporciona resultats excepcionals , pràcticament sense dolor ni temps d'inactivitat. Els tractaments utilitzen ingredients actius recolzats per la ciència i basats ​​en l'evidència per a revertir de manera segura i efectiva els signes visibles de l'envelliment i el mal solar. El Làser Line Ligth es realitzen en el consultori pel seu professional de Centres Laura Martínez altament qualificat.

COM PUC TRACTAR LES ULLERES?
Les ulleres, juntament amb una varietat d'altres preocupacions, es tracten amb un injectable d'àcid Hyaluronic únic que està revolucionant la forma en què pensem sobre el rejoveniment facial. El Àcid Hyaluronic EVANTA està replet d'ingredients que nodreixen la pell i que fan un efecte de reompliment del teixit periorbital al instant.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page