top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

CEL.LULITIS

ÉS LA CEL·LULITIS INCOMODE PER A VOSTÈ?
La teva cel·lulitis t'impedeix usar la teva roba favorita? Limita les activitats en les quals participa a causa de la pell de taronja? Li agradaria una forma ràpida i indolora de minimitzar la cel·lulitis en els malucs, cuixes o glutis? Si és així, és possible que desitgi controlar la seva cel·lulitis amb tractaments no invasius a Centres Laura Martínez

La dieta i l'exercici no són rival per a la temuda capa de greix subcutani, també anomenada cel·lulitis, que es troba just sota la superfície de la nostra pell. Aquesta condició afecta a més del 80% de les dones i al 20% dels homes i pot ser francament frustrant. La bona notícia és que no has de viure amb cel·lulitis. A Centres Laura Martínez, podem fondre eficaçment la cel·lulitis utilitzant tecnologia  punta!

QUINES SÓN LES OPCIONS DE TRACTAMENT PER A LA CEL·LULITIS?
A Centres Laura Martínez, oferim diversos tractaments de cel·lulitis no invasius. Depenent de la mena de cel·lulitis que tingui i la gravetat de la seva afecció, és possible que sigui més adequat per a un que per a l'altre. La seva especialista en cura de la pell l'ajudarà a determinar quin procediment és l'adequat per a vostè durant el seu Diagnòstic dèrmic inicial.

INTRALIPOTENE
Intralipotene introdueix un enzim, colagenasa, en la cel·lulitis, que es dirigeix a les fibres de col·lagen dels tipus 1 i 3 que formen els septes. Aquest injectable dissol aquestes fibres, alliberant la pell del pont de teixit que tira d'ella massa i provoca la formació de clotets. Intralipotene és el primer tractament d'aquest tipus. Com a injectable, Intralipotene és el primer tractament mínimament invasiu que no implica un temps de recuperació significatiu.

ENDYMED  3 DEEP SHAPPER
Endymed 3 deep shapper és un tractament revolucionari per a eliminar la cel·lulitis que també ajuda als pacients a tibar la pell flàccida . La tecnologia avançada de radiofreqüència focalitzada(RF) estimula la producció de col·lagen a llarg termini per a obtenir resultats duradors que són completament indolors. La majoria dels pacients se sotmeten a una sèrie de 6 tractaments per a obtenir efectes d'estirament de la pell òptims i desfer-se de la cel·lulitis.

VINCI LIPORADIOLOGI
Vinci Liporadiologi és un procediment altament eficaç punt per a la cel·lulitis i la reducció de greix. Les agressives longituds d'ona de radiofreqüència (RF), led e infraroig escalfen la capa mitjana de la dermis i es dirigeixen a les cèl·lules de cel·lulitis no desitjades i les preparen per a la seva metabolizació. La majoria dels pacients poden veure resultats notables apartir de la primera sessió de Vinci Liporadiologi.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

¡ Les teves dades s'han enviat amb éxit !

bottom of page