top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

LÍNIES I ARRUGUES 

LES LÍNIES I ARRUGUES AFECTEN EL SEU TREBALL, LLAR I VIDA SOCIAL?
Has vist com la teva joventut s'esvaïa lentament amb cada setmana que passava? El molesten les arrugues en la cara, el coll, el pit o les mans? Li agradaria millorar la seva aparença general amb poc o cap dolor, efectes secundaris o temps d'inactivitat? Si és així, podria ser un bon moment per a començar a pensar en procediments de reducció d'arrugues mínimament invasius a Centres Laura Martínez

Les línies i arrugues poden ocórrer per diverses raons. Els nivells de col·lagen de la nostra pell comencen a esgotar-se a partir dels 20 anys. A mesura que envellim, el mal solar, els canvis hormonals i els factors ambientals estressants poden envellir-nos significativament. Sense col·lagen hidratant, la nostra pell comença a arrugar-se i ens fa sentir molt més vells del que realment som. A Centres Laura Martínez, oferim diverses opcions de tractament mínimament invasives per a restaurar la producció de col·lagen a llarg termini.

COM PUC TRACTAR LES LÍNIES I LES ARRUGUES?
Les línies fines, les arrugues i els plecs facials no desitjats no són rival per als nostres procediments mínimament invasius. Centres Laura Martínez tria només els tractaments més recents i avançats, amb resultats provats per a tractar eficaçment els signes visibles de l'envelliment. Ja sigui que desitgi abordar únicament les línies i arrugues no desitjades o aconseguir un rejoveniment facial total, som aquí per a ajudar-lo.

CENTRES LAURA MARTÍNEZ OFEREIX DIVERSES OPCIONS DE TRACTAMENT PER A lA REDUCCIÓ D'ARRUGUES QUE INCLOUEN:

Microagulles RF ENDYMED ™
Cosmètics Botox ®

Fils tensors 4D
Farciments de teixits tous amb ÀCID HYALURONIC
GENEO+ ®
VINCI THERMAGE

BRD CAPSULA DEL TEMPS

LIFTING

FOTODÈRMIA

COOLIFTNG

Depenent de les seves necessitats individuals, pot ser adequat  un o més dels tractaments anteriors. El seu professional de Centres Laura Martínez l'ajudarà a determinar què és l'adequat per a vostè en el moment de la seva consulta en persona.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page