top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

 ARANYES VASCULARS + ROSÀCIA

Les aranyes vasculars li deixen el rostre envermellit?
Té taques vermelles en la cara i el cos? Ha notat algun envermelliment inusual que simplement no desapareix?

Li agradaria un tractament per a abordar els capil·lars trencats que causen la rosàcia que sigui segur i eficaç? Si és així, podria ser el moment de començar a pensar a controlar la rosàcia amb els tractaments no invasius de Centres Laura Martínez

A vegades, les delicades venes superficials que es troben just sota la superfície de la nostra pell poden torçar-se, causant aquestes antiestètiques línies i marques, conegudes com a capil·lars trencats, rosàcia, taques de vi de Porto, hemangioma i angiomes. A Centres Laura Martínez, utilitzem tractaments suaus per a eliminar aquestes lesions vasculars de manera segura, indolora i eficaç.

COM FUNCIONA EL TRACTAMENT D'ARANYES VASCULARS?
El laser LINE LIGTH és una alternativa eficaç als mètodes tradicionals per a tractar capil·lars trencats. Aquest làser apunta i descompon l'hemoglobina fosca en les cèl·lules dels vasos sanguinis utilitzant ràfegues ràpides d'energia tèrmica. Line ligth és prou delicat per a tractar les àrees més sensibles del seu rostre, incloses les àrees al voltant dels ulls, el coll i la boca. Amb l'ajuda de Line ligth, podem abordar la causa estructural de la rosàcia i promoure la producció de col·lagen a llarg termini.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

¡ Les teves dades s'han enviat amb éxit !

bottom of page