top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

DEPILACIÓ LÀSER

ESTÀS CANSAT DE BREGAR CONSTANTMENT AMB EL PÈL CORPORAL NO DESITJAT?
Es salta activitats a causa de situacions amb pèls? Afaitar-se, depilar-se  li està ocupant massa temps? Li agradaria estar ben encaminat per a deixar de tenir pèl per sempre amb un procediment no invasiu? Si és així, és possible que desitgi començar a pensar a sotmetre's a tractaments de depilació làser a Centres Laura Martínez.

La depilació làser és un tractament innovador que ajuda els pacients a sentir-se més còmodes amb la seva pròpia pell. Els tractaments solen ser ràpids, fàcils i sense dolor. Les nostres tècniques de Centres Laura Martínez utilitzen els làsers cosmètics més avançats del món en  làsers de díode per a garantir un resultat òptim en tot moment.

COM FUNCIONA LA DEPILACIÓ LÀSER?
La seva tècnica començarà seleccionant un manipul adequat per a tractar l'àrea desitjada i calibrarà el làser segons el seu color de pell individual, color de cabell i gruix de cabell. Després, el manipul es passa directament sobre l'àrea de tractament per a trencar el cabell en la base. Els fol·licles danyats eventualment cauen del cos deixant-te amb un cabell més fi i menys visible.
La depilació amb tractaments làser és possible pràcticament en qualsevol lloc on existeixi pèl no desitjat. Ja sigui que desitgi eliminar el pèl facial de préssec del mentó o en la part superior de les orelles, la depilació làser pot ajudar. Els tractaments també són excel·lents per a eliminar el pèl en àrees més grans del cos, com l'àrea de les axil·les, les cames, l'àrea del bikini, l'esquena i més.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page