top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

HIPER

PIGMENTACIÓ

TÉ TAQUES FOSQUES NO DESITJADES EN TOT EL ROSTRE I EL COS?
Cada vegada és més difícil dissimular els problemes de pigmentació amb el maquillatge? Sents que el teu rostre envellit no reflecteix com et sents per dins? Li agradaria una manera de sentir-se més còmode en la seva pròpia pell sense la necessitat d'una recuperació extensa? Si és així, pot ser que sigui el moment de pensar a obtenir un dels molts tractaments no quirúrgics disponibles a Centres Laura Martínez

Les taques fosques o hiperpigmentació són una afecció comuna que afecta a totes les edats. En general, és el resultat de la sobreexposició al sol, però també pot ser causat per acne, canvis hormonals, al·lèrgies o afeccions de la pell. És més comú en persones amb rostre més fosc. Centres Laura Martínez ofereix una varietat de procediments altament personalitzables dissenyats per a tractar les seves inquietuds individuals.

QUINES OPCIONS DE TRACTAMENT TINC?
A Centres Laura Martínez, oferim diversos tractaments per a eliminar les taques fosques, que inclouen peelings químics, tractaments amb làser i tractaments fotofacials. Amb la nostra àmplia gamma d'opcions de tractament, estem segurs de tenim alguna cosa per a ajudar qualsevol persona a revertir els problemes de pigmentació no desitjats. Donem un cop d'ull a algunes de les seves opcions de tractament quan es tracta de hiperpigmentació, taques fosques i taques solars.

LÀSER LINE LITHG I GENESIS /FOTOFACIAL
LINE LITGH és una opció de tractament no invasiu que utilitza energia lumínica per a apuntar i eliminar de manera selectiva les lesions pigmentades. Els procediments fotofacials activen el procés d'autocuració natural del seu cos, la qual cosa permet una producció duradora de col·lagen. Els tractaments són ràpids, fàcils i no requereixen temps d'inactivitat. Si bé el mal solar lleu es pot corregir amb una sola sessió, la majoria dels pacients necessiten una sèrie de tractaments en el consultori per a obtenir els resultats que desitgen.

PEELINGS QUÍMICS
El peeling químic és una excel·lent opció per a eliminar les taques fosques. Centres Laura Martínez ofereix una varietat de peelings químics patentats que contenen àcid tricloroacètic (TCA) i àcid glicòlic, dissenyats per a crear lesions superficials que estimulen una resposta de curació de ferides prou potent com per a eliminar la taca fosca. Els tractaments de peeling generalment s'administren en una sèrie de 3-4 sessions, però les taques solars més noves sovint es poden eliminar amb només 1 peeling.

TRACTAMENTS AMB BDR
BDR és un tractament  avançat que utilitza tècniques de microdermoabrasió. El procediment no invasiu deixa el teixit circumdant il·lès, la qual cosa el fa completament indolor. BDR és el procediment ideal per a pacients amb problemes de pigmentació i melasma. Poden ser necessaris diversos tractaments amb BDR
 per a aconseguir un resultat òptim.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page