top of page
noia_edited.jpg

Laura Martínez

MICRODERMOABRASIÓ

ESTÀ FRUSTRAT AMB LA QUALITAT GENERAL DE LA SEVA PELL?
Els signes visibles de l'envelliment, com les arrugues o les taques solars, són cada vegada més freqüents amb el temps? Podria el seu cutis beneficiar-se de la reducció de la grandària dels porus, les cicatrius de l'acne o els punts negres no desitjats? Li agradaria una manera d'igualar el to i la textura de la seva pell sense la necessitat d'una recuperació extensa? Si és així, és possible que desitgi considerar la possibilitat de rebre tractaments de microdermoabrasió mínimament invasius a Centres Laura Martínez

La microdermoabrasió és un procediment no quirúrgic dissenyat per a abordar una varietat de problemes relacionats amb la pell. Les arrugues, les taques de l'edat, les cicatrius de l'acne i fins i tot el melasma no són rival per a aquest procediment únic. El nostre equip de Centres Laura Martínez utilitza la forma més avançada de tecnologia de microdermoabrasió per a garantir un resultat òptim en tot moment.

COM FUNCIONA LA MICRODERMOABRASIÓ?
La microdermoabrasió és un procediment indolor i no invasiu que eliminarà les capes superiors de pell morta, revelant un cutis vibrant i més suau. En llevar la capa superior de la pell (anomenada estrato córneo), els nostres metges poden ajudar-ho a aconseguir un rostre clar i bell. El procediment augmenta la renovació cel·lular ràpida i li dóna a la pell un impuls molt necessari en la producció de col·lagen.

La nostra aparatologia utilitza una sofisticada peça de mà amb capçals per a realitzar el seu tractament. La microdermoabrasió sovint es realitza abans de tractaments facials, tractaments amb làser, la qual cosa ajuda a obtenir els millors resultats possibles per a aquests procediments.

FACI EL SEGÜENT PAS: SOL·LICITI UN DIAGNÒSTIC DÈRMIC
El primer pas es acudir a una consulta en persona al nostre centre. Completi el formulari en aquesta pàgina o truqui a al nostre centre durant l'horari laboral.

* Els resultats individuals poden variar.

pure-cleansing-gel_modelshot_edited.jpg

Visita'ns

C/ de les Travesseres 21-23, Granollers 08401

laura@centreslauramartinez.com

 Tel: 93 870 56 74

 663 900 609 / 640 65 71 40

HORARI 

Dill 16h a 20h / Dim a Div 9h a 20h / Diss  9h a 13h

bottom of page