top of page

Els nostres Tractaments

Núvies

Ja queda poc pel gran dia? Ja tens el vestit i els complements que portaràs el dia del teu casament. Potser tens ja una idea del pentinat i del maquillatge que portaràs. Però el més important sobre la qual lluiran tots els complements són tu mateixa.

Per això et proposem un programa de bellesa personalitzat, que tu mateixa pots dissenyar segons les teves necessitats per tal que el dia del teu casament tinguis un aspecte radiant, amb una pell neta i lluminosa, sense ulleres ni rastre de cansament, amb mans i peus impecables.

Et recomanem que vinguis uns mesos abans del teu casament per preparar-ho tot i que no ens deixem res a l'atzar

A continuació et resumeixo en 5 punts els tractaments especials núvies que trobaràs al nostre centre:

1. Tractaments facials: Purificar, hidratar, il·luminar ... Farem un estudi de la teva pell i decidirem quins tractaments et son més adients.
Vine i et farem un diagnòstic dèrmic gratuït.

2. Ulls: Importantíssim un bon estilisme de celles, estudiant el teu oval facial, passant pels tractaments antiulleres i descongestionats.

3. Mans i peus: Les mans d'una núvia atrauen tant o més l'atenció que la cara o el vestit. Una bona manipedi, a més de deixar-te les mans i els peus perfectes, et relaxaran.

4. Tractaments corporals: Perdre volum i afinar la silueta, anticel·lulítics, rituals relaxants, depilació facial i corporal ... Posem a la teva disposició els tractaments i la tecnologia més innovadora.

5. Maquillatge: Per estar perfecte el dia del teu casament.

I per a ELLS:

Tractaments facials (neteja, hidratació, ...), depilació facial (celles, nas, orelles) manicura, massatges relaxament, ....

 

bottom of page